VESEN - Release party.

Arrangementsinformasjon
Default vesen 2016

VESEN release party + følgende band:


SLEEPWALKERS kommer fra Fusa på vestlandet og spiller hard rock. Bandet gikk i år videre til fylkesfinalen i Emergenza der de klatret opp blant de 4 beste. Bandmedlemmer er i alder 15 til 18 år, men tross i ung alder beviser de gang på gang at dette holder dem på ingen måte tilbake. Snarere tvert imot faktisk. Denne helgen framfører de en hyllest til Mötley Crüe. Dette bør oppleves!


SHAKMA er et thrash metal band fra Haugesund som består av 3 medlemmer i 20-års alderen. Bandet er inspirert av band som Slayer, Whiplash og Deathhammer. De gav nylig ut en 4-spors demo med tittelen "Night of Torment" som ble gitt ut på en hjemmesnekra kassettutgivelse i 23 eksemplarer, og delt ut på Heavy Nights-festivalen i 2016. Bandet ble plukket opp av Duplicate Records, og demokassetten re-utgis i disse dager. Debutalbumet forventes å være ute i løpet av 2017.


VESEN ble dannet i Skogbygda i 1999 med intensjonen om å skape stygg black/thrash. 16. desember ble deres femte album Rorschach sluppet av nederlandske Soulseller Records. Så langt har albumet mottatt gode kritikker. Fortsatt har Vesen samme intensjonene som i 1999, med håp om å levere det den lille stygge særegenheten som skiller de fra å være et just another black/thrash band.


DEAD TO THIS WORLD spiller deathrash så det holder. Det spruter fandenivoldskhet og lukter stramt av motstand, forakt og udødelig energi. Etter to utgivelser er bandet i prosess med å gjøre ferdig sin tredje utgivelse for Soulseller.

Restriksjoner

18 år

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes kun ved avlyst konsert